Vårt team

Linden fysioterapi er en tverrfaglig klinikk som tilbyr profesjonell fysioterapibehandling til alle. Vårt dedikerte team bestående av Jarle, Guro og Vidar har lang erfaring og ekspertise innen ulike fagområder. Alle oss har driftsavtale med Horten kommune, noe som gjør at du kun betaler en egenandel opp til frikortsgrensen. 


Vi arbeider for å hjelpe våre pasienter med å gjenopprette bevegelighet, lindre smerte og forbedre deres generelle livskvalitet. Vi tilbyr personlig tilpassede behandlingsplaner og tar sikte på å skape et trygt og støttende miljø for våre pasienter. Vi vektlegger helhetlig behandling og tar hensyn til individuelle mål og ønsker for å oppnå best mulig resultat. Hos Linden fysioterapi er du i trygge hender, og vi streber etter å gi deg den beste behandlingen og omsorgen du fortjener.

Guro Nærde Eriksen

Autorisert fysioterapeut med spesial kompetanse på Kvinnehelse og kognitiv terapi.Jarle Bonn Pedersen

Autorisert fysioterapeut med master i klinisk manuellterapi fra Curtin University.


Vidar Lyngholm Kristiansen

Autoristert fysioterapeut med master i muskel og skjelett, lidelser og sykdommer fra OsloMet.

Diagnostisk ultralyd muskel og skjelett fra Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet.

Våre lokaler

Linden fysioterapi ligger sentralt mitt i hjertet av Horten. Vi holder til i 2 etasje i Linden Park med utsikt utover Bastøfergen. Våre lokaler er tilgjengelige for alle, og har tilrettelagt toaletter og heis, og vi har også rikelig med parkeringsmuligheter, slik at du kan komme hit uten stress. Hos Linden fysioterapi står vi klare til å hjelpe deg på veien mot bedre helse og velvære.

 Vi legger stor vekt på å skape et trygt og omsorgsfullt miljø, hvor våre pasienter kan føle seg komfortable og ivaretatt. Velg oss for å få den profesjonelle og omsorgsfulle behandlingen du fortjener.